CV

ANSTÄLLNINGAR

2015

Frilans

Konsult

Med kunnande från säljande, butiksledning och grafisk produktion, så vill jag hjälpa andra företag att hitta ett språk för företaget både vad det gäller det visuella och skriftliga.

2014

B.I.M. Media

Säljare

Säljare av videoproduktioner. Presentationsfilm, informationsfilm, instruktionsfilm, utbildningsfilm, videopressmeddelande, Webb-TV, nyhetsinslag, turistfilm, m fl.

2012 - 2014

Hurtsen

Ägare

Med kunnande från säljande, butiksledning och grafisk produktion, så vill jag hjälpa andra företag att hitta ett språk för företaget både vad det gäller det visuella och skriftliga.

2010 - 2011

Brands of Sweden AB

Säljare

Resande säljare mot frisörer av nytt varumärke med fokus på nykundsbearbetning. Tack vare många nykundsbesök stärktes mina sociala förmågor och jag lärde mig snabbt att bryta isen och lära känna kunderna.

2007 - 2010

Atea AB

Butikschef och marknadsföring

Butikschef och säljare av Apples produktsortiment och tillbehör i butiken Life&Style (nu mera Macforum). Även ansvarig för marknadföringen. Planerade och producerade i tätt samarbete med Apple Norden de kampanjer och event som genomfördes. Med många bollar i luften så lärde jag mig att delegera arbetet. Som säljcoach satte jag upp mål och hjälpte säljarna till bättre resultat.

2004 - 2007

disp AB

Grafisk formgivare och IT-ansvarig

Ansvarig för den grafiska formen och utveckling. Omfattade allt från visitkort och säljmaterial till web och konsumentbroschyr. Ansvarade för att nätverk, telefonväxel och affärssystem (Hansa) fungerade som vi ville. Med mycket praktisk övning och nyfikenhet har jag lärt mig att arbeta fram ett grafiskt material från idé till färdig produktion. Min kreativitet och förmåga till att lösa problem kom till sin rätt.

1999 - 2004

Diverse säljjobb

Två omgångar med butiksjobb, musik- och möbelaffär. Två år på en av sveriges största musikutrustningsgrossister. Där var jag produktansvarig för KORG - Elektroniska Musikinstrument. Jag var även med vid uppstarten av Stockholm City och sålde annonser. Sammanfattningsvis fick jag goda kunskaper om vad ett bra ledarskap innebär för en verksamhet.

UTBILDNINGAR

2007 - 2008

Karlstads Universitet

Medie- och Kommunikationsvetenskap.

2004 - 2005

CredoAkademin

Teologi-Filosofisk utbildning med Apologetik som inriktning.

1996 - 1999

Palmcrantzskolan

Musikestetisk Utbildning. Huvudinstrument: Sång.

Datorvana

Mac OS X, Djup kunskap.

Adobe CS, Djup kunskap.

CMS-system webb (Joomla, Wordpress, EPiServer, etc), Djup kunskap.

Windows.

Kontorsprogram, Djup kunskap.

Affärssystem (Scala, Hansa, Navision).

Planeringsverktyg, Djup kunskap.

Språk

Svenska, Flytande.

Engelska, Mycket bra.

Övrigt

Skriver för Tidningen Tryck, med inriktning på teknik i vardagen.

Ansvarar för webben i min församling.

B-Körkort.